zondag 1 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 01-10-2017

De zondag is meestal een zeer relaxte dag. Vandaag in ieder geval wel. U heeft weinig tot niet in de agenda staan. De hond wordt door de mannen uitgelaten. De wasmanden worden door de mannen meestal pas op deze dag tot de nok toe volgeladen dus de was heeft schijnbaar geen haast. U kunt dus lekker een dagje aan lummelen. U hoopt dat de rust ook rust brengt in de zwakke plek van uw lichaam, uw darmstelsel.

Voor oudste zoon lijkt dit weekend ‘verwacht het onverwachte’ het motto te zijn. Mocht hij gisteren onverwacht een wedstrijd fluiten, vandaag bleek bij aankomst dat het team waar ze volgens het competitieboek tegen moesten spelen niet te bestaan. Sta je dan met je goede gedrag met een compleet team in een zwembad in Zuidlaren. Er zal iemand zich nog wel eens achter zijn oren krabben hoe dit toch heeft kunnen gebeuren.

U bent vanmiddag trots dat u wederom een knuffelrammelaar heeft gehaakt en in elkaar gezet. Het is en blijft een priegelwerk maar het resultaat is weer erg leuk. Dat maakt de  ergernis over dat gepriegel weer goed.

In de avond bezint u zich op een nieuw haakproject. Of een oud, u heeft nog wel wat projectjes liggen.
Verder smeedt u snode plannen. Daar kunt u verder nog niets over melden, maar u bent enthousiast. Nu maar hopen dat anderen dat ook zullen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten