maandag 16 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 16-10-2017

De nieuwe week begint met de derde of vierde ‘leste mooie dag van ‘t joar misschien’. U besluit er gebruik van te maken. De berg was die u heeft liggen heeft de afmeting van een flinke Alp bereikt. Die kan mooi buiten drogen. Op de droogmolen past een aanzienlijke hoeveelheid meer dan aan het wasrekje dus u kunt lekker door wassen. Jammer dat jongste puber aan het eind van de dag bedenkt dat hij ook nog een heuveltje op zijn kamer had liggen, anders was de mand toch zeker tot half tien vanavond leeg geweest.


Er zijn meer mensen in de buurt die gebruik maken van het mooie weer. Overal in de buurt hoort u motoren die nog even van stal mogen. De ene achterbuurman staat van alles schoon te maken. Een andere is aan het snoeien. Ook u knipt her en der wat takken en ranken. En manlief hangt de rekken voor de klimplanten aan de schutting. Hoe heerlijk burgerlijk kan een dag toch zijn.



Jongste zoon gaat in de middag weer op stage-jacht. Het gesprek wat hij heeft wordt door hem hoopvol genoemd. U durft nog niet te juichen. Er zijn namelijk al eerder hoopgevende gesprekken geweest die uiteindelijk toch op een afwijzing uitdraaiden. Maar u duimt dat het geluk dit keer met uw zoon is. U bent van mening dat dat onderhand wel mag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten