maandag 23 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 23-10-2017

Na gisteren doet u vandaag kalm aan. Even op adem komen. De naweeën doorleven. Nabeschouwen.
De dag van gisteren was niet leuk maar wel erg noodzakelijk. Mensen, mensen, wat stapelt een mens een hoop negatieve gevoelens omdat er even geen tijd is om er mee te dealen. U doet dat in ieder geval. Dat is toch echt een risico van altijd proberen positief te blijven. Want natuurlijk is niet alles in uw leven rooskleurig, u heeft alleen soms geen tijd (of zin) om stil te staan bij uw eigen chagrijn.
Het is een les die u al vaker is voorgeschoteld en een die vast nog wel eens voorbij zal komen. U bent op dat gebied nogal ontkennend. Eerlijker gezegd, ronduit koppig.

Vandaag doet u dus rustig aan. U zult wel moeten want u heeft wat rare pijntjes en ongemakken. Het lijkt wel spierpijn . Wie had dat gedacht, spierpijn van het janken.
Voordeel van rustig aan doen is dat u alle tijd heeft om uw haakwerk af te maken. De poncho is helemaal gehaakt. U heeft hem nog even aan de kant gelegd om na te denken over de definitieve afwerking. En natuurlijk omdat u nog geen zin had de draadjes weg te werken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten