zondag 29 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 29-10-2017

Vannacht is de wintertijd in gegaan en u heeft goed gebruik gemaakt van het extra uurtje slaap.  De hond is erg blij u te zien want die had iets meer moeite met het extra uurtje. Hij wilde gisteravond namelijk niet wandelen dus moest waarschijnlijk best nodig plassen toen u beneden kwam.

Verder is deze zondag een heel echte zondag. Een echte rommel-maar-lekker-aan-dag. U doet wat kleine klusjes. U loopt met de hond. U rond hobbyprojectjes.
U heeft lang getwijfeld maar vandaag heeft u besloten wel franjes aan uw poncho te maken. Een prima klusje voor een dag als vandaag. Draadjes knippen, groepjes maken, aanknopen. En dat dan heel vaak. Een tijdrovend karwei maar het resultaat maakt het de moeite waard.

Na het franjes  aanknopen stopt u de poncho in een eucalan badje om de wol op te frissen. Ook iets waar u over getwijfeld had omdat het garen van de poncho wol bevat en dus liggend moet drogen. Dat vindt u altijd erg lastig. Hoe kun je dat neerleggen en tegelijkertijd ruimte geven om goed te drogen. En ook niet onbelangrijk waarop kunt u dat doen zonder dat de ondergrond last heeft van de nattigheid van die natte wol.
Afgelopen week had u een ingeving. Een vrij geniale ingeving vindt u zelf. De horren van dan klapraampjes beneden zijn twee weken terug schoongemaakt en in de winteropslag gegaan. Deze horren hebben een sterk stalen frame en passen precies op het bad. Ideaal om uw wolwas op te leggen!


Er zit een klein nadeel aan uw geniale inval. U kunt vandaag even geen gebruik maken van het bad. Dat wordt douchen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten