dinsdag 10 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 10-10-2017

Sint Juttemis blijkt dit jaar vroeg te vallen. Vandaag al mochten alle zonen op tijd beginnen. En dus is het de hele ochtend heerlijk rustig in huis. Toch?
Toch niet. Manlief grijpt dat lege huis aan om ons lekker de ramen te gaan poetsen. Muziekje aan en gaan!

Rust zal dus ver te zoeken zijn. Nou ja, dan zelf ook maar aan de slag. De slow cooker moet toch vroeg gevuld en aangezet worden. Daarna meteen weer even de keuken aan kant maken en u kunt beiden voldaan aan de koffie.


In de middag regelt u telefonisch wat zaken en gaat dan op pad. U mag bij het medisch centrum langs voor wat herhaalrecepten voor de jongste jongens. U gaat even naar de bibliotheek om boeken in te leveren en de boeken die al voor u klaar staan op te halen. En u mag naar de apotheek om medicatie op te halen. Zo heeft u uw frisse neus en beweging ook weer gehad.


Het fijne aan een slow cooker is dat die zijn werk gewoon door blijft doen. Of u nou onder de douche staat of naar de bibliotheek bent. Of u nou in de apotheek staat of aan tafel zit te haken. Het eten gaart rustig aan verder. Zonder gevaar op aankoeken. U hoeft aan het eind van de middag enkel de mie te bereiden en het eten is gereed. Ideaal.

U zult de slow cooker zeer gaan missen als de eigenaresse hem terug vraagt. U weet eigenlijk wel zeker dat u dan zo spoedig mogelijk zelf zo’n ding aan schaft. U kan bijna niet meer zonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten