zaterdag 7 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 07-10-2017

De zaterdag zal een heerlijk ontspannen dagje worden waarop iedereen zijn eigen bezigheden heeft. Jongste en middelste gaan naar de boerderij. Oudste gaat eerst in de middag naar de huwelijksvoltrekking van een medespeler en aan het begin van de avond gaat hij naar Franeker om daar twee wedstrijden te fluiten. Daarna zal hij door gaan naar Havelte om zich in het feestgedruis van de bruiloft storten. Manlief zal vandaag wat aanrommelen tot hij taxichauffeur mag gaan spelen voor oudste.

Zelf bent u een stuk minder uithuizig. U doet de was. U maakt soep van overgeschoten groente. En u haakt.
Enige tijd geleden bent u begonnen aan twee dekens. Een voor jongste en een voor middelste. U zou net als het jaar ervoor mee haken met een groep waar wekelijks een stuk van het patroon werd openbaar gemaakt. Alleen gooide uw gezondheid roet in het eten. U kon zich lange tijd niet voldoende concentreren om grotere stukken te haken. En toen u dat wel weer kon, kon u lange tijd de motivatie om verder te haken niet vinden. U haakte af en toe weer een stukje en ging dan snel weer wat anders maken. Nu heeft u besloten dat dat maar eens over moet zijn en dat u die twee dekens eerst maar eens af moet maken voor u wat anders gaat doen. Of in ieder geval een van de twee.


Dus vandaag haakt u. En misschien, als u zo streng blijft voor uzelf, komt de deken voor het echt winter wordt wel af. Misschien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten