zondag 8 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 08-10-2017

Deze zondag zal zich vullen met veelal huiselijke zaken. Zoals gewoonlijk zijn er wat heren die moeten worden aangespoord om hun kleding in de was te doen. Er wordt wat over en weer gemopperd over achter je kont opruimen. Er wordt geruzied over wie wanneer de tafel heeft afgeruimd en wie dat volgens hun eigen inzicht dan zou moeten doen. En vergeet vooral niet de eeuwig durende discussie wie wanneer wat heeft gezegd en gedaan.
Een heel gewone zondag dus.

Natuurlijk zijn er wel een aantal iets minder gewone dingen. Zo mag middelste richting het zwembad om de sleutel van de Kibota, een klein tractortje van de boerderij te overhandigen. Hij had de sleutel in zijn zak gestopt en vergeten af te geven voor hij naar huis kwam. En laten ze nou net dat tractortje de hele week nodig hebben.

In de avond wordt er een pakje afgeleverd voor jongste. Wanneer hij het opent weet hij niet zo goed wat het eerste onderdeel is. Manlief wel en hij is laaiend enthousiast. Jongste zou een soldeerbout krijgen maar blijkt er diverse heel handige accessoires bij te krijgen. Zodra ook jongste door heeft wat alles is, is hij niet meer te houden. Er wordt meteen gezocht naar geschikt oefenmateriaal.  U bent redelijk overtuigd dat jongste heel erg blij is met het cadeau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten