woensdag 4 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 03-10-2017

Wanneer u in de avond een terloopse vraag stelt aan uw oudste zal dit uitmonden in het opzetten van een enorme boom over van alles en nog wat. Het gesprek zal zo lang duren dat u het uiteindelijk afkapt omdat u naar bed wilt. U bent doodop en heeft zelfs geen puf meer een voorbijhoroscoop te tikken. Dat zult u uitstellen tot de volgende ochtend.

Wanneer de dag begint bent u nog volstrekt onwetend over hoe de dag zal eindigen. U verbaasd uzelf door wederom voor de wekker wakker te worden. Er zit dus absoluut verbetering in uw slaapritme. En niet alleen in het ritme, ook de duur wordt stukje bij beetje korter.

Wat u overdag opmerkt is ook heel prettig. Uw energiepeil gaat omhoog. Nu zal u echt nog niet juichend over straat gaan rennen maar de kleine stapjes die zijn gezet brengen wel een grote glimlach op uw gezicht.
In het zwembad blijkt wel dat u nog niet helemaal terug op uw top bent, maar wat u wel zult merken is dat u zomaar een conditie heeft. U zwemt namelijk vrij moeiteloos uw minuten.


Zeer positief dus allemaal. Hopelijk gaat het veel te laat naar bed gaan geen erg grote invloed hebben op uw slaapritme en gezondheidsproces. U heeft namelijk over enkele weken iets leuks op de agenda staan. Daar wilt u toch wel erg graag fit voor zijn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten