donderdag 12 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 11-10-2017

Het zal een enerverende dag worden. Al vlak voor de wekker gaat wordt u gebeld. Uw vader vertelt dat hij met autopech bij u voor de deur staat. Slaapdronken als u bent snapt u niet helemaal wat hij bedoelt maar als u door de gordijnen gluurt ziet u hem in de auto zitten.
Nu is panne al pech maar uw vader heeft een groter probleem. Hij kan niet uitstappen. Hij zou enkel taxi spelen voor uw broertje en had bedacht dat hij dan pas thuis weer de auto uit zou gaan. Eigenwijs als hij is had hij dus geen enkel hulpmiddel meegenomen.
Manlief helpt uw vader uit de auto. Terwijl u koffie zet en brood smeert voor de zonen en parkeer t hij de auto en constateert dat deze voorlopig nergens meer heen gaat. Vervolgens brengt hij uw vader naar huis.
 Een afwijkend begin van de dag, dat zal er voor zorgen dat u de rest van de dag een beetje uit uw doen bent. U moet steeds opnieuw zorgen dat u uw koppie bij de gang van zaken houdt.

in gebouw X
In de avond heeft u een oudercontactavond op de hbo-opleiding van oudste. Leuk om te zien waar deze tegenwoordig zijn dagen doorbrengt. De informatie over de opleiding is interessant maar u merkt dat de vermoeidheid heeft toegeslagen waardoor bij de les blijven steeds meer energie lijkt op te slokken. Alle concentratievermogen is met de Noorderzon vertrokken.U bent blij als u in bed stapt. Uw lijf is moe, u heeft overal pijntjes en ongemak, uw hoofd loopt over. U hoopt dat u snel zal slapen. Daar bent u echt aan toe.

gebouw XGeen opmerkingen:

Een reactie posten