maandag 23 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 22-10-2017

Er zijn dagen waarop u het allerliefst zou verdwijnen in het niets. Vandaag is zo’n dag. U voelt zich ellendig. Allerlei negatieve emoties stromen door uw lijf op zoek naar een uitgang. U bent ziek van alle nare gedachten en gevoelens die u overspoelen. U wilt alleen nog maar u verschuilen onder een dekje en nooit weer tevoorschijn komen.

Dat is precies wat u doet. U kruipt in uw bed en dompelt u onder in boosheid, verdriet, angst, verzet, onmacht, eenzaamheid en afwijzing. U huilt, u vloekt, u scheld, u beeft en u jankt. U vergoelijkt niets. U praat niet goed. U zwakt niet af. U ondergaat alle emoties tot u er ziek van bent. Pas dan kalmeert u.

U voelt u nog lang niet weer prettig maar kruipt toch uit uw holletje. De wereld draait toch door. U kunt niet eeuwig schuilen voor anderen. U besluit het avondeten te koken en daarna te beslissen of u terug naar bed gaat.
De finale van Heel Holland Bakt wint het van uw neerslachtigheid. U raakt zelfs weer een beetje gemotiveerd verder te haken aan uw poncho.


Ondanks dat u kopje onder ging in negativiteit bent u niet verzopen. Maar u bent nog lang niet terug op vaste grond.

2 opmerkingen:

  1. De beste manier om er mee om te gaan. De emoties zijn er toch dan maar er uit gooien. Vandaag weer een nieuwe dag. Maak er wat moois van.

    BeantwoordenVerwijderen