woensdag 4 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 04-10-2017

Ondanks het late naar bed gaan van de dag van gisteren bent u vandaag redelijk op tijd op. Vooral ook omdat manlief erg graag naar bed wilde, maar jongste nog in bed lag want die mocht weer eens enorm laat beginnen. Nu kunt u een beetje in de gaten houden of hij op tijd op staat en weg gaat.

Het zal een dag zijn waarbij uw plannen nog al eens onderbroken worden door deze of gene. U blijft schuiven in uw planning. Tot u besluit dat het is zoals het is en u uw planning niet meer alleen kunt afkrijgen. U roept manlief te hulp.
Gelukkig is deze al uit bed en durft u hem te vragen een van de twee taken die echt niet meer kunnen wachten wil overnemen. Dat wil hij en u mag nog kiezen welke taak hij over neemt ook. U weet meteen weer waarom u altijd zo blij met deze man bent.


In de avond schuift u nog een appeltaart in de oven want morgen is er wederom een jarige in huis. De jarige houdt niet zo van verjaardagen en daarom viert u het enkel met het gezin. En met appeltaart natuurlijk. Misschien dat u stiekem nog een potje mosterd haalt, maar misschien is dat ook een reden waarom de jarige liever niet jarig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten