donderdag 26 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 26-10-2017

Waar de andere dagen van deze week veelal rond uw zonen draaiden, draait vandaag alles om u. U moddert wat aan in huis. U zwemt wat meters. En u mag op controle bij de praktijkondersteuner. U vermaakt u opperbest.


Helaas was het bezoek aan de praktijkondersteuner geen vrolijke noot. De bloeddruk was niet goed. En daar baalt u van. U had namelijk het idee dat op gezondheidsgebied alle lijken wel uit de kast waren.

Het klopt dat u zich nog niet altijd de aller fitste voelt, maar na jaren kwakkelen kost het tijd om het lijf in evenwicht te krijgen. Daar werkt u stukje bij beetje aan en u dacht dat er echt grote vooruitgang was geboekt.

Voorlopig probeert u deze waarden dan ook als een negatieve uitschieter te beschouwen, maar u mag wel weer even extra vaak op controle. En net even uitgebreider.


De weegschaal was ook al niet vriendelijk voor u. Het goede nieuws is dat u niet verder bent aangekomen. Heeft dat gezond eten en meer bewegen toch een beetje zin gehad.

Nu had u echt niet verwacht dat de kilo’s er af gevlogen waren, maar een of twee kilo lichter dan vier maanden geleden was voor uw motivatie erg goed geweest. Het had ook een iets minder grote domper op uw goede humeur gezet.Geen opmerkingen:

Een reactie posten