donderdag 5 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 05-10-2017

Deze dag zal u vooral in de keuken te vinden zijn. U mag zich bezig houden met een van uw favoriete bezigheden, lekker eten maken.
Vandaag is manlief jarig en dat viert hij de afgelopen jaren enkel in zeer huiselijke kring. Of eerlijker gezegd, hij viert het niet maar u kunt het niet over uw hart verkrijgen geen aandacht te schenken aan deze dag. (Zijn moeder schijnt er ook zo over te denken en komt elk jaar een kop koffie met een stuk gebak halen om te gedenken dat ze weer een jaar langer geleden moeder werd.)
Maar omdat u toch enige aandacht wilt schenken aan het feit dat manlief verjaart heft u een paar jaar terug besloten extra lekker eten op tafel te zetten om de dag een klein feestelijk tintje te geven.

In de ochtend bent u dus al druk bezig met het bereiden van het zoervleisj, een rundvlees gerecht. Daarna schilt u de appels voor de compote die traditioneel wordt geserveerd bij zoervleisj. Ook het dessert zal vandaag zelf gemaakt zijn.

Zo kunt u zich deze dag lekker bezig houden. U zult zich zelfs moeten haasten om nog voor iedereen thuis komt te douchen en in fatsoenlijke kleding te hijsen. Dat zal zelfs mislukken want u heeft net uw haar in de shampoo staan als jongste om het hoekje van de deur ‘hallo’ zegt. Wanneer u net bent afgedroogd komt manlief de badkamer instappen.
Middelste, oudste en vriendin van oudste komen snel daarna binnen stappen. Schoonmoeder komt ook aanfietsen dus wanneer manlief beneden komt is hij meteen echt jarig.


Gelukkig is manlief blij met zijn cadeau van oudste en vriendin, sauna met overnachting in Thermen Bussloo. Het t-shirt wat hij van u krijgt valt ook in de smaak. Net als de taart en het eten. Een geslaagde verjaardag lijkt u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten