donderdag 12 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 12-10-2017

Waar u gisteren de dag voor de wekker startte, wordt u vandaag twintig minuten nadat uw wekker zou zijn afgegaan wakker gemaakt door manlief met de vraag of u uw wekker wel had aangezet. U heeft even gekeken maar zover u kon zien stond deze inderdaad aan en ook op de juiste tijd.

Waarom deze dan niet was afgegaan? Geen idee. Misschien heeft u met uw vermoeide hoofd wel zitten prutsen en de wekker alvast aangezet voor morgenochtend. En het zou best zo kunnen zijn dat u dat om zeven uur vanochtend heeft gedaan. U bent namelijk verre van wakker. En dan is helder nadenken niet uw sterkste kant.

U bent wel helder genoeg om te weten dat u vlug op zal moeten staan. Middelste zoon blijkt al uit bed. Gelukkig maar, want die moet als eerste weg. Jongste heeft altijd iets meer tijd en hoeft zich ook nu nog niet te haasten. Zelf haast u zich enkel terug naar bed als jongste naar school is.


Uw tweede startpoging verloopt ook niet vlekkeloos. U heeft nog steeds een uitermate duf hoofd. Ook de lichamelijke ongemakjes zijn ondanks de goede nacht slaap niet geheel verdwenen. Gelukkig is uw agenda vandaag redelijk leeg. Het enige wat echt moet is boodschappen doen, anders heeft oudste vanavond geen ingrediƫnten om een maaltijd te vervaardigen.


Vannacht nog maar eens flink slapen dan zullen de dufheid en die zeurkwaaltjes morgen vast een stuk minder aanwezig zijn. En anders kan u morgen weer lekker aansukkelen en doorzeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten