dinsdag 17 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 17-10

Zodra u vandaag uw ogen open doet weet u het al. Dit is niet uw moment. U heeft lang zonder reden wakker gelegen en daarna zeer onrustig geslapen. Dat wordt zeer kalm aan wakker worden.
U staat op en roept jongste. Deze hoeft weliswaar niet als eerste weg maar wilde wel graag op tijd geroepen worden. Daarna waarschuwt u oudste dat zijn tijd om de trein te gaan halen beperkt begint te raken. Middelste is een dagje vrij en zal over een uur uit bed komen want hij heeft afgesproken met een vriend naar Zwolle te gaan.

Alles lijkt redelijk gesmeerd te lopen. Behalve dan dat u zeer veel moeite moet doen om wakker te blijven. U verheugd zich nu al op even niets aan uw hoofd, het moment dat alle kinderen de deur uit zijn en u de tv uitzet, even niets, enkel stilte om u heen.
Helaas, vlak voor jongste zal vertrekken ontdekt hij dat de eerste lesuren uitvallen. Het gevolg is dat hij pas om elf uur op school hoeft te zijn. Hij ploft weer in de stoel naast u en begint te zappen. Dit is voor u het sein het op tijd aan de slag gaan toch op te geven en terug naar bed te gaan. Jongste vermaakt zich zonder u ook wel.

Ook de tweede keer opstaan gaat niet van harte. U heeft nu wel lekker geslapen maar alles lijkt veel energie te kosten. Wanneer u met de hond naar buiten stapt merkt u eindelijk waarom alles zo moeizaam gaat. Uw longen reageren heftig op de atmosfeer die de zon rood en de lucht grauw kleurt.

Nu u dat weet neemt u neemt u direct maatregelen. Extra medicatie en even iets minder hard willen. Dat helpt. U doet namelijk precies wat u vandaag zou willen doen, alleen doet u er iets langer over dan u zou willen. Als u toch nog een leerpunt nodig heeft is dat er een. Niet voor lief nemen dat dingen even meer tijd kosten maar accepteren. (pardon voor het vieze woord).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten