donderdag 19 oktober 2017

Dagvoorbijhoroscoop 19-10-2017

Gisteravond heeft u stout gedaan. Ondanks de belofte om echt eerst iets af te maken bent u toch aan een nieuw haakwerk begonnen. Een ‘dik garen, snel klaar-poncho’. U heeft het garenpakket al liggen sinds vorig winter maar was er om duistere redenen niet aan toe gekomen deze ook daadwerkelijk te maken (nee, dat komt vast niet doordat u teveel projecten had ingekocht. U had domweg te weinig tijd cadeau gekregen om alles te maken)

Gisteren dus toch begonnen. Het werd wat frisjes om zonder jas naar de auto of in de supermarkt rond te banjeren. Nu voldoen de poncho’s die u heeft voorlopig nog wel, maar als het wat kouder wordt is een wat warmere wel prettig. En laat dit pakket nou net dat bieden!

Om een kort verhaal nog wat langer te maken, u haakt dus sinds gisteravond onverdroten aan uw nieuwe poncho. U geniet van het tomeloos haken van het eenvoudige patroon. Het garen voelt heerlijk zacht en warm. En het project schiet lekker op. Inschatten hoe veel tijd u nodig zult hebben tot het af is, is niet uw sterkste kant dus daar zult u geen uitspraken over doen, maar zodra de poncho af is zult u dit zeker melden en met beeldmateriaal staven.


U heeft vandaag mazzel dat u veel kunt haken. Jongste en middelste mogen de hele dag naar school. Oudste is weliswaar vrij maar heeft toch een drukke dag waardoor u hem amper ziet overdag. De boodschappen zijn gisteren al gedaan en uw huishoudelijke klussen zijn niet erg tijdrovend. Dan hoeft u vandaag ook nog niet te koken want oudste bakt pannenkoeken. U bent toch maar een bofbibs dat u zomaar een dag vol tijd en ruimte cadeau krijgt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten