vrijdag 13 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 13-10-2017

Deze dag zal in het teken staan van hoofdpijn. Ondanks een goede nacht slaap wordt u wakker met een drukkende hoofdpijn en lichte misselijkheid. Helaas verergert deze hoofdpijn al snel. U neemt een pijnstiller maar ook het mag niet baten. Het wordt wat eentonig maar zodra de zonen naar school zijn vertrokken vertrekt u naar uw bed. Hopelijk neemt de hoofdpijn door extra rust af.

Wanneer u weer opstaat is de hoofdpijn dragelijk. Het is jammer maar dat blijft het niet. U neemt maar weer wat pijnstillers om het splijtende gevoel wat te onderdrukken. U besluit wel al dat u jongste vandaag niet met de auto naar Zwolle zal brengen. U heeft namelijk veel last van licht. Dat is erg onprettig met in het donker rijden. U kunt beter met de trein gaan.

In de middag komt oudste thuis en u ziet al aan hem dat ook hij zich niet helemaal fit voelt. U heeft nog even hoop dat het komt door te weinig drinken tijdens en na het sporten maar na het uitlaten van de hond is hij nog enkele tinten bleker dan toen hij thuis kwam. Hij gaat even op bed liggen en valt prompt in slaap. En ook bij hem is de hoofdpijn als hij weer wakker wordt verergerd.

Dan komt jongste thuis. En al zodra hij binnen stapt ziet u dat het misse boel is. En ja hoor, ook hij heeft ernstig last van hoofdpijn en misselijkheid. U belt het logeerhuis dat jongste een dagje later komt en  hij vertrekt naar zijn boven.


Hoofdpijn is wat vandaag de klok slaat. En u haat de klok voor dat geuid want dat doet zo zeer aan uw hoofd.

1 opmerking: