woensdag 18 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 18-10-2017

Omdat u flauw bent iedere keer hetzelfde riedeltje over slapen en opstaan af te steken houdt u het vandaag bij: ’Niets nieuws op het slaapfront.’ En daar laat u het bij.

Om de vermoeide kern hangt vandaag wel een goed humeur. U huppelt bijna door de winkel tijdens het boodschappen doen. U verwent uzelf met bloemen voor op de tafels. U geniet van muziek. Kortom, u maakt volop gebruik van uw goede humeur. Daar mee maakt u het laagje rond de vermoeide kern stukje bij beetje een dikker waarmee de kans dat er uit de vermoeide kern chagrijn ontsnapt.

Dat laagje heeft u wel nodig. Doordat u vrij abrupt moet remmen voor een lesauto die een in uw ogen onnodige ingreep kreeg, wordt uw huid vol gescholden door een fietser. De held vond het zelfs nodig nog even terug te fietsen om op uw motorkap te spugen. Een ieder kan zich indenken dat zoiets een aanslag is op uw goede humeur en zeker ook uw zelfbeheersing. Maar het is gelukt. Na thuis even stoom te hebben afgeblazen is uw humeur weer als een zonnetje. Daar heeft u uzelf een flink compliment voor gegeven.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten