maandag 2 oktober 2017

Dagvoorbijhoroscoop 02-10-2017

De ochtenddienst is weer voorbij. Manlief heeft nachtdienst en zorgt er als hij thuis komt voor dat de andere mannen uit bed en naar school gaan. U mag lekker blijven liggen. Dat blijft toch genieten.
Wanneer manlief in bed stapt wordt u wakker en staat even later op. Tot uw verbazing zit jongste zoon nog gewoon in de huiskamer. Het wil echt nog niet wennen, dat om tien uur pas beginnen. Ook voor hem niet.

Wanneer jongste dan eindelijk de deur uit is begint u dan toch maar aan uw dag. U moet duidelijk even zin maken. En ook dat gaat niet van harte. Dus uzelf maar even flink toegesproken en beloofd dat u niet halsoverkop al uw energie zal inzetten maar rustig aan uw karweitjes doen en op tijd rust zal nemen. U wist toen alleen nog niet dat u wanneer u terug komt met de boodschappen jongste zoon alweer in huis zou hebben zitten. Het is maar goed dat die school geen collegegeld vraagt anders zou u meteen eisen dat ze die kinderen dan ook minstens vijf uur per dag ophokken!
Manlief besluit rond deze tijd ook dat slapen voor watjes is en zit ook twee uur eerder dan u ingecalculeerd had beneden. Daar gaat uw zorgvuldige planning, zo de prullenbak in.

Hoewel hij het zelf tegenspreekt vermoedt u dat oudste wat last heeft van zenuwen. Hij heeft in de avond zijn eerste autorijles. Naderhand zal hij aangeven behoorlijk moe te zijn, maar dat kwam zeker weten niet van het autorijden. Gewoon druk, druk, druk vandaag. Tuurlijk lieverd.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten