vrijdag 20 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 20-10-2017

Een droom lijkt werkelijkheid te worden vandaag. U bent zomaar van half negen tot half drie de enige persoon thuis. U weet van gekkigheid bijna niet wat u moet doen. Bijna, want uw geweten sart u al een paar dagen dat u toch echt nog moet zwemmen deze week. Vandaag tijd genoeg dus tijdgebrek is in iedere geval geen excuus. Na een ochtend te hebben aan geklungeld stapt u dan ook braaf op uw fiets om te gaan zwemmen.

Het zwemmen gaat niet zo makkelijk vandaag. Het is goed te merken dat u uw longen voor uw doen behoorlijk heftig hebben gereageerd op die rare lucht van maandag. De griepprik die u dinsdag heeft gehad zal samen met dat verkoudheidsvirusje wat in uw huis waart ook geen goed hebben gedaan. Maar met wat extra inzet zwemt u toch het half uur vol. Als beloning mag u lekker lang chillen in het bubbelbad.

Aan het eind van de middag komt oudste licht in paniek thuis. Het project waar vandaag de deadline voor staat blijkt iets minder af dan de projectgroep dacht. Dat wordt een paar uur flink buffelen! U bent bijna net zo opgelucht als hij dat het net op tijd compleet is ingeleverd.


Uw haakwerk is lekker opgeschoten. U heeft nog even gedacht dat het vandaag af zou komen maar aan het begin van de avond is uw zin op. En niet alleen uw haakzin is op, u heeft eigenlijk nergens meer zin in. U zapt wat tv, u bekijkt sociale media, u doet wat spelletjes op uw telefoon maar alles weinig enthousiast. U denkt erover vroeg naar bed te gaan, maar stelt het nog even uit om oudste na het inleveren van het project wat stoom af te laten blazen. Maar zodra daar de druk af is, houdt u het voor gezien en sluit de dag af. Morgen weer een dag met een nieuw potje zin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten