maandag 9 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 09-10-2017

De nieuwe week begint weer goed. Alleen middelste hoeft op de normale tijd op school te zijn. U kijkt er al niet eens meer van op. U zult pas weer verbaasd opkijken als iedereen voor acht uur de deur uit moet. Ergens met Sint Juttemis vermoedt u.

Dat die kinderen niet voor dag en dauw op school hoeven te zijn vindt u niet zo heel erg. Wat u wel onprettig vindt is dat u geen tijd alleen heeft om uw ochtendhumeur de tijd te geven te vertrekken. Met continu mensen om u heen duurt het op gang komen ernstig lang.
Halverwege de ochtend geeft u het op. Dat ochtendhumeur heeft nu alle tijd gehad te sluimeren en settelen. U heeft geen goed humeur en daar zal u het vandaag mee moeten doen.

Gelukkig voor u en uw omgeving  zijn uw huisgenoten de rest van de dag wel veelvuldig afwezig. U kunt dus lekker in uw sop gaar koken en wentelen in gemopper en zelfbeklag. Daar knapt u van op. Wanneer rond etenstijd al uw kroost zich weer vertoond bent u zelfs weer aardig geluimd. Gelukkig maar want dat eet wel zo lekker.

Tijdens het hond uitlaten mijmert u wat over het schrijven van uw voorbijhoroscopen. U schrijft nu bijna vier weken weer dagelijks over uw dagelijkse beslommeringen. U vindt het fijn te kunnen constateren dat u er ook echt weer lol aan beleefd.

U merkt ook op dat het weer dagelijks gaan schrijven op iets nog fijners wijst. Er is weer tijd en ruimte om naast de dingen die u van uzelf moet dat te doen wat het leven leuk maakt. Er is weer energie om aan andere dingen te besteden. En er is weer zin om dat te doen. Zonder al te positief te willen zijn lijkt het er op dat u na jaren aanmodderen eindelijk echt een betere gezondheid krijgt. Dat laat u heel voorzichtig juichen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten