dinsdag 24 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 24-10-2017

Niets zo verrassend als een herfstvakantie met pubers. Gisteravond kwam oudste plots met de mededeling dat hij vandaag met een vriend mee kan naar Phantasialand. Aangezien hij geen andere plannen of verplichtingen had, had hij het aanbod aangenomen. Hij moest wel erg vroeg op, maar daar hoeft u bij hem uw bed niet meer voor uit dus u vindt het allemaal helemaal prima.

Gisteren al kwam middelste met het definitieve besluit dat hij woensdag met een vriend mee mag naar Walibi. Ook hij gaat dus een dag lang achtbaan hoppen.
Alleen jongste heeft pech. Voor hem geen pretpark vandaag of morgen. In plaats daarvan mag hij morgen naar het ziekenhuis voor een afspraak met de diƫtiste. Omdat dat best heel sneu is heeft u besloten voor de afspraak samen te gaan lunchen. Niet net zo leuk als attractie hoppen, maar hopelijk een kleine pleister op de wonde.


Zelf begint u weer een beetje tot uzelf te komen. U wordt al minder afwezig en daas. Wel bent u wat afstandelijk. Maar u vertrouwt erop dat ook dat wel weer bijtrekt. U zult vast binnen afzienbare tijd weer uw frisse en fruitige zelf zijn.


Op het gebied van de hobby bent u in ieder geval weer voortvarend bezig. U heeft een Tunisch Haken-project uit de mottenballen getrokken en heeft de smaak al weer helemaal te pakken. Zo stevig dat u vanavond alles wat u vandaag gedaan had weer volledig kon uithalen en opnieuw doen. Tja, u moet wel uw koppie erbij houden, anders heeft u wederom meermaals lol van dezelfde wol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten