zaterdag 7 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 06-10-2017

Het zal vandaag vroeger dag zijn dan u lief is. Maar beloofd is beloofd, u neemt de dienst van manlief over en staat vroeg op. Om daarna snel uw bed weer in te duiken als alle mannen naar school of stage zijn.
Uw bed houdt u langer bezig dan u van te voren had gedacht. U bent blijkbaar toch iets meer vermoeid van de dag van gisteren dan u dacht.
De rest van de dag begint dus iets later dan u van plan. Dat zal niet ernstig deren, u heeft niet veel op de planning staan. U hoeft enkel naar school voor het ondersteuningsplan voor middelste, boodschappen doen en eten koken.

Aan het begin van de middag komt oudste thuis met zijn vriendin. Oudste was in een bijzondere staat omdat hij ’s ochtends zijn medicatie was vergeten in te nemen. De rebound die dan optreedt  veroorzaakt gedrag dat tot grote hilariteit leidt maar tegelijkertijd dodelijk vermoeiend is voor hemzelf en zijn omgeving.
Met medicatie is het lastig voor hem zijn impulsen te sturen maar zonder medicatie zie je hem dingen doen waarvan je weet dat hij niet weet dat hij ze doet of heeft gedaan. U bent blij dat hij weer thuis is.


1 opmerking:

  1. Dus vandaag maar een extra dagje voor iedereen. GElukkig is het weekend. Geniet daarvan xxx

    BeantwoordenVerwijderen