woensdag 25 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 25-10-2017

De eerste keer dat de dag start is dat doordat u half wakker wordt van manlief die ‘welterusten’ fluistert.

De tweede keer dat de dag start is er niets liefs aan. De hond blaft in overspannen toestand zijn stembanden schor. Een paar tellen later gaat uw wekker af. U stapt meteen uit bed om manlief de gelegenheid te geven snel weer verder te slapen. Wanneer u de kamerdeur opent begint de wekker van zoonlief achter de aangrenzende deur te blèren. En wanneer u in de badkamer staat hoort u een telefoon over gaan en begint er een zoon te praten.

Zoonlief bleek zich een tikkeltje te hebben vergist. Waar hij al dagen lang zei dat hij om tien uur autorijles had bedoelde hij dat hij tót tien uur rijles zou hebben. De instructeur had al voor de deur gestaan, aangebeld, op het raam geklopt en toen de hond de enige was die reageerde in de auto het telefoonnummer van zoonlief opgezocht en gebeld.

Enkele minuten later stommelt zoonlief de trap af, trekt zijn nog natte schoenen aan, neemt zijn medicatie en vertrekt. De rust die hij achterlaat is bijna oorverdovend en erg lekker.Na zoveel tumult bent u blij dat u met jongste heeft overlegd heerlijk op uw gemak naar Zwolle te gaan vandaag. Tijdens het lunchen merkt u dat jongste een tikkeltje nerveus is. Zou hij genoeg zijn aangekomen om de ondersteunende drinkvoeding te kunnen laten staan?

Even later liegen de cijfers er niet om. Vier kilo aangekomen en anderhalve centimeter gegroeid. Zijn BMI is uit de gevarenzone. Het is nog steeds geen dikke of stevige kerel, maar met dit gewicht kan hij buikgriepje prima aan.

Omdat we over een aantal weken nog weer naar de kinderarts moeten is afgesproken dat hij de drinkvoeding mag laten staan. Als hij dan nog steeds met enkel voeding zijn gewicht op peil heeft kunnen ze ritueel door de gootsteen worden gespoeld.


Goed nieuws dus. En een heel grote opluchting. Eindelijk kan het boek ‘acute buikoperatie’  dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten