zaterdag 28 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 28-10-2017

Wanneer u vandaag wakker wordt heeft u het koud. U probeert u nog wel in te graven onder het dekbed om op te warmen maar het mag niet baten. Er zit niets anders op dan opstaan en hopen dat de kou de botjes verlaat.
Het blijft helaas bij hopen. Echt koud heeft u het uiteindelijk niet meer maar tegelijkertijd voelt niks comfortabel warm of van aangename temperatuur.

Het weer werkt ook niet erg mee. Het is echt herfst in Meppel. De zon zit verscholen achter een dik pak wolken. Het miezert de hele dag door en de wind speelt behoorlijk op.
Voordeel van dit weer is wel dat u lekker uitwaait bij het hond uitlaten. Wel jammer dat de hond ’s avonds bijna niet naar buiten durft omdat er al een paar dagen op rij ’s avonds vuurwerk wordt afgestoken. En niet van dat kinderachtige. Nee, strijkers, lawine pijlen en nitraten. Elke avond maar een of twee, maar dat is voldoende om de hond op zijn verstopplekje te krijgen. En u raakt een tikkeltje ge├»rriteerd. Het is oktober en u hond durft door vuurwerk niet naar buiten. Dat maakt u best pissig op de vuurwerkafstekers.

U had plannen gemaakt om in bad te gaan, maar ziet er van af wegens geen zin. Dat gebeurt soms. Dat u plannen maakt maar ergens onderweg de zin verliest. Dat mag. Geen man over boord. Het bad was nog niet gevuld. Komt een andere keer wel weer.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten