zaterdag 30 september 2017

dagvoorbijhoroscoop 30-09-2017

Uw haarkleur is inderdaad zo heftig geworden als u gisteren dacht. Nu zwakt dat altijd nog aardig wat af na een of twee keer wassen maar u schrikt iedere keer een klein beetje wanneer u uw spiegelbeeld ziet. U vermijdt dan ook zorgvuldig alle spiegelende oppervlakken. Dat valt nog niet mee aangezien het vrij donker weer is en daardoor alle ramen heerlijk spiegelen.

Wanneer u in de middag met uw hond wandelt verbaast u u weer eens over waar automobilisten vinden dat ze mogen parkeren als een parkeerplaats geen plekken meer vrij heeft. Dat er geregeld auto’s aan de rand van het park staan bent u gewend maar vandaag stonden er doodleuk auto’s op een grasstrook in het park geparkeerd. U zult wel oud zijn geworden dat u dit niet kan snappen en zeer zeker ook niet op prijs kan stellen. Het park heeft al zoveel moeite er niet verloederd uit te zien en dan wordt het aan gort gereden door mensen die vinden dat ze recht hebben op een parkeerplek bij het zwembad.


U zou vandaag het hele gezin vanaf het eind van de middag thuis hebben maar door een noodoproep van de waterpolovereniging staat oudste zoon tijdens etenstijd een wedstrijd te fluiten. Met wat schuiven met etenstijd zit u uiteindelijk toch met vijf personen aan tafel. Ondanks dat dat dodelijk vermoeiend is bent u toch blij dat ze er allemaal zijn. ‘Wass sich liebt dassneckt sich’ is hier wel van toepassing

Geen opmerkingen:

Een reactie posten