woensdag 31 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 31-01-2018

Na een goede nachtrust voelt u zich een stuk minder gammel dan gisteren. Maar u voelt duidelijk dat u nog niets te juichen hebt. Het piept en het kraakt nog behoorlijk. Daar zult u vandaag nog flink rekening mee moeten houden.

Vandaag dus werken met de handrem erop. Want u heeft toch best wel een lijst die u wilt afwerken. Geen grote klussen, maar wel een redelijk aantal klussen. Dat wordt een schema opstellen.

In de middag bent u tevreden met wat u heeft gedaan. Nee, niet alles van de lijst is klaar maar u bent een eind gekomen. En daar gaat het om. U bent uzelf niet voorbij gehold, maar u bent ook niet in een hoekje gekropen uzelf zielig vinden. Zomaar in balans gebleven.

In de avond komt de kapster. Iedereen vraagt al dagen wanneer ze komt want de haardossen zijn nauwelijks nog te temmen. Ze heeft uit voorzorg alvast de extra sterke tondeuse meegenomen.
Na alle knipbeurten loopt u samen de staande afspraken nog even door op kinken in de kabel door het nieuwe rooster van manlief. Gelukkig zijn er maar weinig en kunnen de kinken die er zijn makkelijk worden opgelost. Een hele opluchting.

Samen met manlief kijkt u nog wat afleveringen van opgenomen series en dan is het toch echt tijd om af te sluiten en naar bed te gaan. Te laat, maar gelukkig neemt manlief morgen de vroege dienst dus hopelijk kunt u het lijden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten