zondag 14 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 13-01-2018

U heeft voor vandaag een halve snipperdag ingepland. U heeft vanavond namelijk een uitje met manlief. Daar wilt u natuurlijk zo fris als een hoentje naar toe. Gelukkig zijn de boodschappen gisteren al gedaan en heeft u gisteren de snert al gekookt. U heeft dus de hele dag om de huishoudelijke taken over uit te smeren.
Na het eten is het douchen en optutten voor de wijnproeverij van de p.o.v.. Deze wordt gehouden in restaurant Sukade, een zeer goed bekend staand restaurant in Meppel.

Het gebouw waar het restaurant in is gevestigd is zeer bijzonder voor manlief en u. In vroegere tijden zat er een café gevestigd, café De Toeter.
Dit is het café waar u elkaar hebt leren kennen, de plek waar de vonk oversloeg, de plek waar u allebei heeft gewerkt, de plek waar u zo ontzettend veel uren hebt doorgebracht.
Dit gebouw is verbonden met uw historie. En ook al is het grondig verbouwd, binnenstappen voelt als vertrouwd.

De proeverij is ontzettend leuk. Het is een ontzettend leuk arrangement geworden van iedere keer twee wijnen uitgezocht bij amuses en kleine gerechten van het restaurant. U krijgt zo een zeer goed beeld van wat voedsel met de wijn kan doen, maar ook hoe een wijn het voedsel kan complementeren.  En het is allemaal verrukkelijk.
U gaat zeker eens terugkomen.  Dan gaat u de menukaart eens uit proberen.voor meer informatie over Sukade Klik
Geen opmerkingen:

Een reactie posten