dinsdag 9 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 09-01-2018

Het lijkt wel alsof alle kinderen vandaag opstartproblemen hebben. Ze zijn allemaal maar net op tijd uit bed om op tijd te kunnen vertrekken. (Al blijkt oudste stiekem tijd zat te hebben, hij was alleen even vergeten te melden dat ie een half uurtje later mocht vertrekken.)

Ondanks dat u jaren geleden al heeft geleerd dat dat niet uw verantwoordelijkheid is, blijft u het ergerlijk vinden. Het geeft zo’n jachtig gevoel aan de ochtend. U houdt daar niet van. U heeft daar ook nooit van gehouden. Mede daarom is het voor u ook zo moeilijk te begrijpen.

Zelf was u altijd van het soort dat een uur voor vertrek op stond. Tijd om wakker te worden. Tijd om koffie te drinken. Tijd genoeg om op tijd te kunnen vertrekken. En u stond standaard tien minuten voor de bus kwam bij de halte. Nee, in dat opzicht lijken uw zonen meer op hun vader. Die stond vijftien minuten voor de lessen begonnen op. En redde het toch elke dag weer om op tijd te zijn.


De dag is eigenlijk niet zo heel interessant. Alles gaat gewoon zijn gangetje. U houdt huis. U doet boodschappen. U kookt. U haakt. Gewoon een gewone dag.

In de avond vraagt u jongste eindelijk of hij even een paar foto’s wil maken van u in uw vest. Het heeft wat voeten in aarde voor de foto’s eindelijk niet over- of onderbelicht zijn. Hoewel het uiteindelijke resultaat heel aardig is kunt u dit een volgende keer toch beter bij daglicht doen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten