woensdag 10 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 10-01-2018

Ging het opstaan van de jongste twee zonen gisteren al niet briljant, vandaag maken ze er een nog groter potje van. U heeft ze er stevig op aan gesproken en gedreigd ze dan maar niet meer te roepen. De meest gehoorde smoes kwam meteen weer voorbij, ‘mijn wekker ging niet af’. Nonsens natuurlijk. Ze negeren dat geluid gewoon omdat ze er op rekenen dat papa of mama wel zorgt dat ze niet te laat komen.

Zelf zet u ook elke dag een wekker, controleert of de tijd correct is en kijkt of u hem daadwerkelijk hebt ingeschakeld. U denkt dat de jeugd dan toch ook wel een wekker kan aanzetten op een smartphone.

Morgen maar eens kijken of ze dat is gelukt en anders met manlief een strijdplan opstellen en ze het zelf laten uitzoeken met dat opstaan en op tijd komen.


Uw dag verloopt wat minder soepel dan u had verwacht. Het is druilerig weer en daar heeft u flink last van.
In de ochtend schrijft u vervolgens een blog over iets wat nog steeds veel gevoel bij u oproept. Iedere keer dat u het herleest raakt u flink geƫmotioneerd. Niet fout, al drukt het wel op uw gemoed.

Wanneer u ’s middags het groentepakket heeft opgehaald krijgt u een flinke knauw. U zit thuis nog minstens een uur na te hijgen. Het duurt ook flink lang voor de medicatie enige verlichting geeft.


Uiteindelijk knapt u toch weer een beetje op, maar u plant voor vanavond  maar geen arbeidsintensieve dingen meer in. U kunt beter zitten haken en darts kijken. Dat is even de gezonde keus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten