maandag 22 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 22-01-2018

Na een dagje helemaal niets moeten en doen, begint vandaag het gewone leven weer. Een soort van gewoon. De week is namelijk tot de nok toe gevuld met afspraken, open dagen en overlegmomenten. Vandaar ook dat zondagje niksen.
De dag begint lekker rustig. Wanneer u opstaat zijn alle zonen al de deur uit voor school, toetsen en tentamens. Manlief is terug in bed gestapt dus u heeft het huis alleen. Lekker vegeteren tot u zover bent dat u aan de slag kan.

Net wanneer u overeind komt om eens flink te gaan huishouden (ahum) komt manlief beneden. Eerst maar even samen koffie drinken dan. U heeft nog het een en ander te bepraten en dan is de morgen zomaar om. Tijd voor manlief om te eten en zich op te maken om te gaan werken.
Dat pakt toch anders uit. Plots slaat het virus waar oudste en u al dagen lang last van hebben toe. Manlief gaat dus helemaal niet werken maar zijn bed in. U ziet hem de rest van de middag niet weer.

Nu heeft u in de middag ook andere dingen te doen. De jongste mannen mogen voor hun medicatiecontrole. Tegenwoordig dus met een man minder maar nog steeds bent u er een flinke tijd mee onder de pannen. De jongens worden weer even gewogen, gemeten en doorgelicht. Er wordt besproken hoe het met ze is gegaan sinds de vorige afspraak en hoe het nu gaat. Een prettige check up.


Ondanks dat u vanavond niet hoeft te koken lijkt u niet toe te komen aan echt even tijd voor uzelf te nemen. Nou ja, morgen weer een dag. En dan heeft u genoeg tijd om te hobbyen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten