zaterdag 27 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 27-01-2018

Ook deze zaterdag bent u redelijk op tijd op. Ook jongste is er op tijd uit. Hij helpt vandaag bij de open dag van zijn school. Dit is al bijna een jaarlijkse traditie. Volgens zijn zeggen is het altijd leuk en je krijgt er een snipperdag voor. Waarom ze dan toch elk jaar op het laatste moment de hogere klassen moeten vragen of ze willen bijspringen is niet bekend.

Maar goed, jongste is dus op tijd de deur uit. U heeft ruim de tijd om de hond uit te laten, naar de apotheek te gaan en een boodschappenlijstje te schrijven. Uw ochtend is goed besteed.


In de middag zet manlief u af bij de Haakgarage. U wilt nog wat garen halen voor de stola en de deken waar u mee bezig bent. De stola miste nog wat stevige kleuren. En voor de deken kwam u voor het patroon twee kleuren te kort. Gelukkig heeft de Haakgarage het garen in heel veel kleuren op voorraad. U waant zich weer even in een snoepjeswinkel, wikkend en wegend wat er het leukst uitziet, wat u het allerliefst zou willen en hoe het resultaat zou kunnen zijn.

U bent er ook omdat u naast het patroon van de stola ook het boek van Adinda Zoutman wilt hebben. U had al bij de dikke blauwe gekeken , daar heeft u namelijk nog een cadeaukaart van, maar daar is het niet verkrijgbaar. Deze keer legt u het boek wel bij het stapeltje wat u gaat afrekenen en mee naar huis nemen.

U loop via de drogist, de kaasboer en de bloemist naar de supermarkt. Daar treft u manlief weer. Zo gaat u samen weer naar huis. Een prima een-tweetje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten