vrijdag 26 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 26-01-2018

Na alle drukte van de afgelopen dagen verheugt u zich op een dagje rust. Alleen middelste wegbrengen staat op het programma. Tenminste, dat was vanmorgen het enige wat er stond. Maar omdat jongste zo ontzettend druk was met zich inschrijven op het mbo komt hij in tijdsnood.


In de middag stapt u dus in de auto om hem naar Ruinen te brengen. Hij gaat daar een uurtje bezig met een non-profit-opdracht van school. U doet tijdens dit uurtje boodschappen voor het avondeten en vermaakt u verder met een haakwerkje.

Ondanks dat u nog twee projecten hebt liggen bent u toch een nieuwe gestart. Niet alleen omdat u zich niet langer kon beheersen maar ook omdat u iets wilde maken wat u zo in uw tas kan stoppen en overal mee naar toe nemen. Wat is daar nou meer geschikt voor dan een deken van losse lapjes. En toeval, o toeval, staat er een hele leuke in uw agenda (die u speciaal voor dit patroon hebt gekocht).

U heeft al tijden garen liggen voor een deken. U had het garenpakket van een deken besteld maar uiteindelijk besloten die deken toch niet te maken. Maar al maanden lokt het garen. Het zijn zulke mooie kleuren. Daar wilt u zo graag mee aan de slag. En nu heeft u het juiste patroon gevonden.


U bent precies op tijd weer thuis om een kop koffie te drinken, middelste zijn tas te laten inpakken en weer te vertrekken. Op naar Stuifzand. Middelste afzetten en weer terug. Eten koken.


Dan voelt u de vermoeidheid van de afgelopen week toeslaan. Tijd om met de beentjes omhoog te gaan en het voor vandaag voor gezien te houden.

2 opmerkingen: