zondag 7 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 06-01-2017

Vandaag staat er maar een ding op het programma, rustig aan doen. Het is nodig want ondanks dat u enorm lekker slaapt bent u de tik die uw lijf u gisteren gaf nog niet te boven.

U zit net lekker met een kop thee wakker te worden wanneer oudste zoon plots de kamer binnen stapt. U bent lichtelijk verbaast deze puber om half tien al beneden te zien zonder dat hij een afspraak heeft of naar school moet. Hij zegt al enige tijd wakker te liggen en vraagt u wat u al beneden doet terwijl u niets hoeft.

‘Vegeteren tot ik wakker ben’ blijkt een onduidelijke hint te zijn want hij babbelt er lustig op los. Wanneer hij eindelijk doorheeft dat u daar  niet vrolijk van wordt is hij  nog licht beledigd ook. Tja, gezien het feit dat uw ochtendhumeur niet veel kan hebben heeft u zich nog erg netjes gedragen en uitgedrukt.


Wanneer hij naar boven vertrekt komt manlief beneden. Die kent u al langer dan vandaag en houdt het op korte boodschappen en stilte. Wanneer u dan eindelijk een beetje aanspreekbaar bent start u maar eens rustig met de dagelijkse dingen. Lekker in uw uppie aanrommelen in de keuken en daarna heerlijk alleen met de was bezig.
  
Na dit alles bent u echt wakker en is de toon van de dag gezet. Wat moet doet u in alle rust en verder maakt u zich ook niet druk. Het zal allemaal wel loslopen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten