maandag 15 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 15-01-2018

He dat was niet de afspraak. U zou gisteren toch gewoon een off day hebben en er dan vandaag weer fris en fruitig tegen een aan? Blijkbaar is er bij de planafdeling dan iets verkeerd gegaan. Zijn de kleine werkertjes vergeten het knopje weer om te zetten. Is het ‘buiten bedrijf’-bordje blijven hangen.

U heeft vandaag uw dag niet helemaal. Het energiepotje is nog steeds ernstig leeg. U heeft een zeurend hoofd. Uw oren zoemen en suizen. Uw holtes zijn niet geheel vrij. En uw buik viert feest. Het lijkt er op dat u een virusje te pakken heeft. Balen.

Dit virusje kluistert u ouderwets aan uw stoel. Dit geeft u wel mooi de tijd om eens wat dingen rustig te bekijken. U leest wat websites van MBO-scholen. U scrollt eens door lijsten met open dagen. U vraagt uw jongste twee zonen door te geven bij welke opleidingen ze willen gaan kijken. 

U weet meteen waarom u beter maar goed kan uitzieken. Er staan namelijk bezoeken aan meerdere locaties op de agenda. Jongste wil toch eigenlijk wel bij vier verschillende scholen gaan kijken. Dat wordt even doorbuffelen.

Gelukkig begint het open dagen circuit vrijdag pas. Nog tijd zat om beter te worden, een workshopje te volgen en op andere manieren uw reservetankje te vullen. Ook dit circus overleeft u wel weer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten