vrijdag 5 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 05-01-2018

Gisteren heeft u stiekem een tikje teveel hooi op uw vork genomen. Daar mag u snel voor boeten. Al in de avond komt de man met de hamer. U voelt zich gesloopt. Helemaal uzelf gewonnen geven bent u nog niet aan toe dus dapper blijft u stand houden. U zou beter moeten weten.

In de nacht merkt u dat u beter naar uw lijf had moeten luisteren. Voor het eerst in maanden wordt u ’s nachts wakker van het gevoel dat u geen lucht krijgt. Helaas blijft het niet bij die ene keer. Uw cpap-scherm bevestigt dat wel een klein beetje maar te zien aan die waarden waren het geen apneus waar u wakker van wordt. Het zijn uw longen die overstuur zijn.


Vandaag doet u toch maar verstandig. U doet zo min mogelijk. U heeft namelijk nog wat taken die u toch echt moet uitvoeren. Jongste gaat naar het logeerhuis en u vindt dat u hem niet zomaar op de trein kan zetten. Zeker is de jongen al vijftien, hij zal echt niet in zeven sloten tegelijk lopen, hij kan zeker solo reizen, maar uw moedergevoel weigert hem onvoorbereid voor het blok te zetten. U gaat dus gewoon mee.

Dat was wat u dacht. In de middag krijgt u een mail van manlief. Hij heeft een halve snipperdag genomen en stelt voor jongste weg te brengen. U bent maar wat blij want u heeft net weer extra medicatie genomen omdat u weinig lucht krijgt.


Waarom u dan niet heeft gevraagd of hij dat wilde doen? Trots, stijfkoppigheid en het gevoel dat u niet zomaar bij elke dwarse scheet manlief kan laten vrij nemen. Ja dat is eigenwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten