dinsdag 23 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 21-01-2018

Vandaag is een dag zonder afspraken of open dagen. Een prima dag om even een pas op de plaats te maken. Zorgen dat u rust neemt voor u uzelf weer eens voorbij rent. Natuurlijk omdat dat momenteel echt niet uitkomt, maar stiekem ook een beetje omdat u niet meer wilt hollen. U wilt niet meer voorbij uzelf en dat betekent af en toe iets minder streng zijn, iets minder moeten en willen.

Buiten wat noodzakelijke dingetjes zoals was en koken om haakt u er lustig op los. Uw bloemen vorderen gestaag. In de avond heeft u acht van de vijftien  af. Maar nu uw bol garen op is vindt u dit een goed moment om weer even te switchen in project. U heeft nog wel een stapeltje liggen waar u uit kan kiezen.


Uw keuze valt op de deken van jongste, een project waar u met tussenpozen u al drie jaar mee bezig houdt. U bent slechts vier weekopdrachten verwijderd van de eindstreep. Het wordt wel eens tijd dat u door pakt en dat ding afmaakt. 
Maar zonder druk natuurlijk. Haken is ontspannen en u moet vandaag helemaal niets. Maar het zou natuurlijk fijn zijn als dat niets moeten er toe leidt dat de stapel met projecten lekker slinkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten