zondag 14 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 14-01-2018

Wat is het toch altijd lastig wakker worden na een gezellige avond. Dat u voor uw huidige doen laat in bed lag en er flink meer alcohol dan gebruikelijk in het lijf zit zal daar vast ook iets mee te maken hebben.

U slaapt dus erg lang. De ochtend is al op zijn eind als u het licht ziet. Twintig jaar geleden gebeurde dat bijna elk weekend, maar tegenwoordig is dat echt een uitzondering.

U kunt ook meteen niet uw draai vinden in de dag. Tijd voor ontbijt is er niet meer dat wordt meteen lunchen. Ergens in de middag moet er nog fruit in en dan is het alweer tijd om eten te koken. De dag is zo weer om. En u had nog zoveel plannen.

Hoog tijd om de controle weer los te laten en het te laten zijn wat het is, een bijkomdagje. Dat mag als je veertig plus bent. Als u dat wat oud vindt klinken mag u dat ook best een nagenietdagje noemen. Want dat is wat u ook doet. Terugkijken op en nagenieten van een heel fijne avond. Dat gevoel hoeft u niet om zeep te helpen met ‘ik had eigenlijk moeten’- gedachten.U heet geen Calvijn.Geen opmerkingen:

Een reactie posten