dinsdag 16 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 16-01-2018

Langzamerhand begint u iets op te knappen. Het houdt nog niet over maar u vermoedt dat u morgen fit genoeg zal zijn om de workshop van Adinda Zoutman in de Haakgarage te kunnen volgen. Dan is het wel zaak dat u vandaag een beetje op tijd gaat slapen maar dat zal nog erg lastig blijken te zijn.

Overdag verdeelt u uw tijd zo economisch mogelijk tussen werk, hobby en niets doen. Dat laatste lijkt bijna van zelf te gaan maar er zal toch ook echt iets gedaan moeten worden. De boodschappen komen zich niet spontaan in uw keuken melden.
U doet uw best en de zaken die gedaan moeten worden lukken uiteindelijk ook best aardig. Het gaat alleen niet erg vlot maar gelukkig heeft u de hele dag de tijd.


Uw hobbymomenten lijken u makkelijker af te gaan. U heeft een oud tunisch project opgepakt om de tijd tot de workshop te vullen. Na bijna een jaar is het tweede onderdeel vandaag spontaan af.

In de avond start u deel drie maar dat gaat minder soepel. Er wordt weer een ander stekenpatroon gebruikt en dat wil nog niet erg vanzelf gaan. Het ergste moment is in rij vijftien wanneer u plots aan het eind van de rij niet meer uitkomt. U speurt en speurt maar ziet de fout maar niet.
Gelukkig heeft u met middelste een heuse Arendsoog in huis. Hij kijkt even met u mee en ziet direct dat u in rij drie een steek heeft overgeslagen. Dat wordt uithalen.De vermoeidheid slaat ondertussen genadeloos toe. Iets wat uw concentratievermogen niet ten goede komt. Wanneer u voor de derde keer aan het uithalen bent geeft u eindelijk toe. U bent te moe om verder te haken. Hoog tijd om een dagvoorbij te schrijven en uw bed in te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten