maandag 8 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 08-01-2018

Het is nog erg donker wanneer de wekker gaat. En het is koud boven het dekbed. Maar u zal toch moeten opstaan. De vakantie is voorbij. Iedereen mag weer aan de slag. Bijna iedereen. Oudste stapt vrijwillig om half acht op de fiets. Dat zal hem vast zwaar vallen want het is echt koud en hij heeft wind tegen op weg naar het station. Hopelijk kan hij zich warmen aan de gedachte dat hij zijn vriendin gaat ophalen.

Ondanks dat u wat moe bent omdat u gisteren ietwat moeilijk de slaap kon vatten, bent u zelf ook al vroeg actief. Eerst het dagelijks ochtendopruimwerk. En dan uw eerste-dag-na-de-vakantiewerkje, het grondig uitsoppen van de toiletruimte. Zo bevredigend. Wanneer u klaar bent kunt u tot in de middag genieten van een schoon en fris toilet.

Na al die activiteit is het goed koffie drinken en haken. Uw col begint al aardig vorm te krijgen, maar het is iets meer werk dan u op voorhand had gedacht dus het zal nog even koud moeten blijven zodat u nog kan genieten van de warmte van uw col.

In de middag gaat u zwemmen. Omdat u behoorlijk last van uw longen heeft gehad heeft uw doel vandaag naar beneden aangepast. Trots kan u melden dat dit doel ruimschoots is gehaald. U heeft zelfs uw oorspronkelijke doel van dertig minuten aan een zwemmen behaald. En dat in het buitenbad. Wat bent u toch een bikkel.


Gelukkig heeft u de rest van de dag geen afspraken want dit bikkelen heeft een grote hap uit uw energievoorraad genomen. Het kost de rest van de dag zeer veel moeite om het lekker warm te hebben en houden. Gelukkig heeft u vorige week een lekker warm vest gehaakt.

1 opmerking: