maandag 1 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 01-01-2018


Na een ontzettend leuke oud en nieuw met vijf pubers in huis ligt u relatief op tijd in bed. U houdt het feestje om half twee voor gezien. Later dan u had verwacht gezien de fitheid van de dagen ervoor.

In de ochtend doet u aan puinruimen. Zo te zien was het echt gezellig de avond ervoor. Vooral het serviesgoed, het confettikanon en de poedersuikerbus hebben een enorm feest gevierd. Eerst maar eens de vaatwasser aanslingeren en dan met manlief samen alle oppervlakken en de vloer confetti- en poedersuikervrij maken.
Wanneer iedereen uit bed is en heeft ontbeten gaan manlief, u, middelste en jongste naar uw jarige vader. Oudste en zijn vrienden ontfermen zich over de vuurwerkbende die nog buiten ligt.

Vandaag merkt u wel weer dat u een paar dagen niet fit bent geweest. Ondanks dat u voldoende heeft geslapen bent u in de middag al behoorlijk aan de latten. Dus op tijd weer naar huis en even lekker de blik op oneindig. U maakt eindelijk de laatste mouw van uw vest dicht. U werkt de draadjes af. U schuift de kliekjesschotel in de oven. Kortom, even pas op de plaats. Morgen weer een dag.Geen opmerkingen:

Een reactie posten