vrijdag 12 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 12-01-2018

Vandaag kost het zeer weinig moeite de jongemannen uit bed te krijgen. Middelste komt bijna naar beneden gestormd als u hem appt dat Eddie thuis is. Hij wil vast voorkomen dat de kat weer zijn vleeswaar van zijn brood eet. Moederlief weigert namelijk het brood wat ze net op borden heeft klaargezet te bewaken tegen dieven op poezenvoetjes. Ook niet tegen dieven op hondenpootjes trouwens.

Ook jongste is rap uit bed vandaag. Dat heeft dan weer verrekte weinig te maken met vleeswaardieven. Vandaag is zijn eerste stagedag op zijn nieuwe stageadres. Heel spannend natuurlijk, maar hij heeft er ook vreselijk veel zin in. U ziet hem met een glimlach vertrekken.


U bent vandaag een geluksvogeltje. Manlief had wel door dat u al een paar dagen niet heel fit was en stelde voor met de auto naar het werk te gaan zodat hij aansluitend op zijn ochtenddienst boodschappen kon doen. Het enige wat u hoeft te doen is een boodschappenlijstje mailen. Hoog tijd om die samen te stellen.

Wanneer het lijstje is verstuurd klungelt u wat huishoudelijk en pakt vervolgens uw tas. Als u geen boodschappen hoeft te doen, kunt u uw energie stoppen in sporten.


Het is druk in het buitenbad. Niet heel verwonderlijk want op vrijdag krijgen kinderen van een nabije school zwemles. Dat geeft nogal een lawaai waar de gemiddelde baantjeszwemmer niet echt tegen bestand is. Ook u zelf niet. Zwembaden doen iets met kinderstemmen wat niet altijd prettig is. Vooral niet als het dertig of veertig kinderstemmen zijn.

Ondanks de drukte zwemt u goed. Terwijl u hijgend en puffend uw best doet de laatste twee minuten van doeltijd te zwemmen realiseert u plots dat u stiekem al acht minuten boven het streven zwemt. Wat bent u toch goed bezig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten