maandag 29 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 29-01-2018

De zondag was er een uit het boekje. U voert geen drol uit en beleefd weinig. Heerlijk niets om over te vertellen. Het meest spannende is dat middelste terug komt van een weekend logeren.

Niet dat vandaag zo ontzettend spannend is. De zonen zijn allemaal naar school. Oudste een lange dag, jongste ook en middelste mazzelt met een korte dag. Manlief is nog een dagje vrij. Die start deze week in een nieuw ploegensysteem en begint met een roostervrije dag. Dat kan beroerder.
Deze week zal u sowieso nog niet veel weet hebben van of hinder ondervinden van het nieuwe systeem. Dat komt wel als de diensten weer gaan doorlopen in de weekenden. Of als er afspraken moeten worden gemaakt. U heeft alvast een kopie van het rooster in uw agenda want er zit wel een soort van logica achter maar even snel uitrekenen wat voor dienst hij dan zal hebben is er niet bij. Ach, het zal ook wel weer wennen. En nu heeft u nog een goede reden voor die agenda die u in december aanschafte.

De schoolkeuze van jongste begint nu echt vorm te krijgen. Hij weet eigenlijk wel waar hij naar toe wil, maar deze school zegt meer aanmeldingen te krijgen dan ze plekken hebben dus heeft hij een andere school achter de hand. Hij heeft zich op beide scholen ingeschreven en ook op allebei een meeloopdag aangevraagd. Misschien dat zijn voorkeur hierdoor nog verandert maar eigenlijk denkt u van niet. Dat wordt dus duimen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten