donderdag 11 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 11-01-2018

Helemaal uitgeslapen voelt u zich niet als de wekker u vertelt dat het tijd is om op te staan. U had u graag nog een keer omgedraaid maar staat toch maar op. U weet wel dat u dreigt met uw zonen niet meer roepen maar het is wel zo netjes ze dat dan de avond ervoor wel te vertellen.

Terwijl iedereen zich opmaakt om te gaan twijfelt u of u nog even terug zal gaan naar bed. U besluit het niet te doen. U zit net een beetje in een ritme. U bent bang dat als u nu terug gaat u vanavond moeite hebt met in slaap komen. Dan bent u morgenochtend weer moe, gaat u terug naar bed, kunt ’s avonds moeilijker in slaap komen. Nou ja, de lezer weet wel waar dat op uitdraait.


Fit voelt u zich niet. Ondanks de goede plannen komt er niet veel uit uw handen. U heeft te weinig puf. Dus in overleg met uzelf besloten het zwemmen een dag uit te stellen. Wel met tegenzin want vrijdag moet u ook boodschappen doen en dat is net als zwemmen een energie slurpende bezigheid voor u.


Het is niet enkel kommer en kwel hoor. Buiten die energiekwestie om voelt u zich best aardig. U moet alleen even pas op de plaats maken en verstandig (ie, eng woord) met uw energie en lijf om gaan.


Het grote voordeel van even pas op de plaats moeten maken is dat u weer iets meer zit en dus meer haakt. U heeft alweer een project af! Dit keer een heerlijk grote, dikke, warme col. Het spreekt voor zich dat u er trots op bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten