dinsdag 2 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 02-01-2018

Gisteravond heeft u besloten voor vandaag geen wekker te zetten. Het plan daarachter was simpel. Lekker slapen tot u vanzelf wakker wordt. Dat blijkt rond half tien te zijn.
Al meteen roepen de wasmanden u toe dat ze best wel vol zitten. U negeert ze nog even, eerst even wakker worden hoor. Maar na een half uurtje bent u het geroep wel zat en zet u de wasmachine aan. De eerste keer vandaag. Er zullen er nog aardig wat volgen.
Het aanrecht begint nu ook te sputteren dat het spul wat daarop staat onderhand wel eens de vaatwasser in mag. Ach, u bent de beroerdste niet. De roep van de stofzuiger negeert u wel vakkundig. Er zijn grenzen aan uw actiebereidheid.


In de middag is het tijd voor de boodschappen. Er moeten verrassend veel dingen gehaald worden die niet heel vaak op het lijstje prijken. Zo greep manlief afgelopen weekend mis toen hij nieuwe shampoo wilde pakken, deed u vanochtend het een na laatste vaatwastablet in de machine en kneep u zondag het laatste beetje uit de fles wc-eend. U ziet vandaag delen van de winkel die normaal gesproken niet in de route worden opgenomen.


Vanavond gaat u voor het eerst in zeer lange tijd weer eens met middelste mee naar de manege. Het is erg leuk om hem weer eens te paard te zien. Vooral ook omdat hij zeer geconcentreerd vrij ingewikkelde opdrachten aan het uitvoeren is. Aan het eind van de les is hij dan ook flink moe.


Bij thuiskomst pakt u nog even uw haakwerk. Dat is er vandaag een tikje bij ingeschoten. Gelukkig hoeft het niet morgen af en kunt u ontspannen nog wat steken haken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten