woensdag 3 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 03-01-2018

Uw dromen zijn ernstig druk de afgelopen nachten. Zo druk dat u af en toe blij bent dat u weer wakker mag worden. Niet dat u kunt na vertellen wat u heeft gedroomd, maar wel dat u het druk heeft, zich druk maakt of drukte om u heen heeft gehad in uw droom.
Ook vanochtend wordt u weer wakker uit een druk dromenland. U staat maar meteen op. Even tot rust komen.


U had vandaag het wegwerken van was in de planning staan. Helaas is het onmogelijk om vandaag het raam open te hebben. Het waait steeds dicht en het regent binnen. Maar zonder raam open kunt u geen was drogen. De droger kan niet aan, maar ook was ophangen is geen optie. U wilt wel graag adem kunnen blijven halen.
Rot zeg zo’n storm. Nu moet u het vandaag kalm aan doen.


In de avond merkt u dat u een tikje onrustig begint te worden. U bent bezig met uw tweede vest maar u begint te merken waarom u vermijdt twee keer achter elkaar hetzelfde te maken. U verveelt u. U begint na te denken over nieuwe projecten, over projecten die u zou kunnen afmaken, u kijkt zelfs online naar nieuw aan te schaffen projecten. Het is te gek om waar te zijn.

Verstandelijk weet u het wel. Als u nou even door haakt is dat vest zo af en heeft u alle tijd van de wereld om andere dingen te gaan doen. Maar o, o, o, die onrust. Hopelijk kunt u deze nog een of twee dagen in bedwang houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten