zondag 7 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 07-01-2018

Na weer een goede nacht slaap begint u te voelen dat u opknapt. De kou in de lucht zal daar vast een rol in spelen. Helemaal vrijuit kunt u nog niet weer ademen maar het gaat al stukken makkelijker. Uw humeur knapt ook meteen weer wat op. Niets zo erg voor een humeur als veel willen doen maar niet kunnen.


Ondanks dat u opknapt doet u nog even rustig aan. Het zal niet de eerste keer zijn dat u te snel weer te hard van stapel loopt. Voorzichtig opbouwen dus.
Uw haakwerk vaart er wel bij. U krijgt vandaag zowaar alle onderdelen van uw vest af. Helaas is het te donker om het ook meteen in elkaar te zetten. Dat zal volgende week uw pauzeproject worden.
Omdat u het vest toch nog niet in elkaar kan zetten start u maar alvast een nieuw project, een warme col.. Nu maar hopen dat het vlot vordert want u met die voorspelde kou zult u hem hard nodig hebben de komende dagen.


Vandaag is het de laatste dag van de vakantie. Het was altijd traditie vakanties af te sluiten met eten wat bij de kinderen favoriet is. In de loop der tijd is deze traditie stilletjes verdwenen. U probeert vandaag deze in ere te herstellen en zet pannenkoeken op het menu. Middelste mag ze bakken en bakt zijn beste pannenkoeken ooit. Heerlijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten