vrijdag 19 januari 2018

dagvoorbijhoroscoop 19-01-2018

Na die ontzettend leuke workshop van woensdag was het donderdag afzien. Wat voelde u zich ziek. De storm is dan ook volledig langs u heen gegaan. De enige storm die u mee heeft gemaakt was die bezit had genomen van uw oudste. Die was een dagje vrij, had zijn vriendinnetje op visite en was toch wel een tikkie druk. Die jongen was zijn eigen privé-orkaan. Gelukkig wordt er veel van hem gehouden.

 
Maar genoeg over hem, terug naar u. U was gisteren dus flink beroerd. Hoofdpijn, buikpijn, oorpijn, alles deed mee. Alles wat al een paar dagen in enige mate aanwezig was liet even flink merken dat het er was.

Vandaag gaat het gelukkig weer een stuk beter. U piept en kraakt nog wel wat maar al die vervelende pijnen en pijntjes zijn weer weg of terug naar de achtergrond waar ze horen. Gelukkig maar want vandaag is de eerste van vele open dagen die bezocht dienen te worden.

Vandaag staat het Friesland College in Heerenveen op het programma. Jongste lijkt zich er goed op zijn gemak te voelen. De sfeer is dan ook erg prettig. De locatie is overzichtelijk. Het is ogenblikkelijk duidelijk wat waar is. De mensen vriendelijk, verschaffen graag informatie zonder zich op te dringen.
De opleidingen worden interessant gevonden door jongste maar er is nog wel twijfel, aangewakkerd door de docent autotechniek die in een gesprek met jongste opmerkt dat de jongen hem enorm geschikt lijkt voor de opleiding ‘Specialist Mobiele Techniek’. En u bent het eigenlijk met de man eens.
Maar het is niet uw feestje. Niet uw opleiding, niet uw keus. Dus jongste twijfelt, wikt en weegt. Morgen een nieuwe open dag op een totaal andere locatie met een totaal ander opleidingenpakket. U bent benieuwd.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten