zondag 17 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 16-1-16

Ook vandaag kan u rustig aan doen. En dat doet u dan ook. Geen stap te hard. Niets wat echt moeite kost. Gewoon alles op zijn elfendertigste. Niet erg productief maar zo ontzettend lekker.

Het enige nadeel aan zo’n enorm rustig dagje is dat u zo weinig heeft om op terug te kijken. Het meest spannende wat u vandaag heeft meegemaakt is dat u bijna de helft van het garen van uw haakwerkje heeft verwerkt. Dat betekent dat u dus eindelijk op de helft bent. Aan de ene kant bent u daar best blij mee want er zit eindelijk schot in. Aan de andere kant bent u nog maar op de helft. En u merkt dat uw adhd-breintje er moeite mee krijgt dat u dit eerst moet afmaken. En u heeft nog zoveel andere plannen. En u heeft nog zoveel andere projecten te starten. En u wilt zo graag dit sjaaltje af hebben omdat u de perfecte persoon weet om deze aan te geven. En u heeft nog zoveel andere leuke dingen op stapel staan.

U moet echt streng zijn voor uzelf op dit moment. Als u nu niet doorzet komt dit sjaaltje waarschijnlijk onder in de mand met UFO’s te liggen (UnFinishedObjects) En dat verdient het absoluut niet. Dan daarbij zou het eeuwig zonde zijn van het werk wat u er al gestoken heeft. Nog even doorzetten dus. En de volgende keer toch wat dikker garen gebruiken. Dan schiet het vast harder op.2 opmerkingen:

  1. hihi, vooruitdenken moet jij dus ook even vooruit schuiven. Ik hoop dat je een sterke wil hebt. Want op de vorige foto was het al mooi om te zien. Succes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. vooral blijven denken aan de persoon voor wie het wordt en hopen dat dat voldoende motivatie is. Zal vast want ben nog steeds niet wat nieuws begonnen

      Verwijderen