donderdag 14 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 13-1-16

Veel te laat gaat u aan de voorbijhoroscoop van deze dag beginnen. U had allang in uw bed moeten liggen. Dat probleem heeft u wel vaker als manlief nachtdienst heeft. U zit al gauw net te lang te hobbyen. U zet net te laat nog even die gemiste aflevering van een serie die manlief niet kijkt op. U let net iets te weinig op de tijd om op tijd af te sluiten. Misschien toch maar eens kijken hoe u uzelf kan trainen eerder uw zaken op orde te hebben zodat u vroeger in bed kan liggen. Maar nu eerst maar accepteren dat dat vandaag niet zo zal zijn.

Eigenlijk is het niet verbazingwekkend dat de late avond anders verloopt dan u in gedachten had. Ze loopt namelijk de hele dag al. Steeds wanneer u aanstalten maakt het een te gaan doen, gebeurt het ander waardoor u niet meer aan het ene toekomt. Iedereen heeft van die dagen en vandaag bent u aan de beurt.
Sommige dingen zoals een telefoontje van uw moeder zijn leuk en gezellig. Andere zaken zoals het ontdekken dat uw badpak heeft besloten na een half jaar  te desintegreren zijn onaangenaam.
En het lijkt besmettelijk. Uw middelste zit nog maar net aan een broodje met gebakken ei als de mensen van de zorgboerderij hem al komen ophalen. Nu mag hij in de auto eten dus het is geen groot probleem maar het is toch wat onverwacht dat ze tien minuten vroeger zijn dan anders.

Als dan toch al alles anders gaat dan u dacht dat het zou gaan besluit u dan maar wat anders te doen dan u van plan was. Normaal bereid u het avondeten vast voor wanneer jongste naar kickboksen is maar vandaag gaat u na zeer lange tijd weer eens een deel van de training bekijken.

U bent aangenaam verrast. Een half jaar geleden was jongste nog erg onzeker maar wel fanatiek. Nu zag u een jongen die met kracht, zelfvertrouwen en overtuiging combinaties uitvoerde. U begrijpt volledig waarom zijn trainer hem graag wil laten meedoen aan demowedstrijden. Hij is er klaar voor. Nu u nog! Voorlopig maar geen ‘Vechtershart’ meer kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten